15.09.2022 TARİHİNDE TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI MARDİN ŞUBE MÜDÜRÜ ALPER BİROL VE BİREYSEL MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİCİSİ HALİSE ÜZEL, BARO BAŞKANIMIZ AVUKAT İSMAİL ELİK ’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.
Tarih: 15.09.2022 | Okunma Sayısı: 684
15.09.2022 tarihinde Türkiye Ekonomi Bankası Mardin Şube Müdürü Alper BİROL ve Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticisi Halise Üzel, Baro Başkanımız Avukat İsmail ELİK ’i makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette Baromuz ile Türkiye Ekonomi Bankası arasında üç yıllık Banka Promosyon sözleşmesi imzalanmıştır.
Ziyarette Baro Saymanımız Av. İbrahim Halil KURTAY, Başkan Yardımcısı Av.Ruşen BİNGÜL, Genel Sekreter Av.Sezgin Dinç ve Yönetim Kurulu Üyesi Av.Esra AKDAĞ KARADENİZ’de hazır bulundular.
Baro Başkanımız Avukat İsmail ELİK, Türkiye Ekonomi Bankası Mardin Şube Müdürü Alper BİROL ve Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticisi Halise Üzel’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yapılan sözleşmenin taraflara hayırlı olması dileklerini iletti.
19.09.2024
AV. İSMAİL ELİK
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.