KAMU BAŞDENETÇİSİ SN. ŞEREF MALKOÇ'TAN BAROMUZA ZİYARET
Tarih: 22.10.2021 | Okunma Sayısı: 669

Kamu Denetçiliği Kurumu (OMBUDSMANLIK) Kamu Başdenetçisi Sn. Şeref  MALKOÇ, Kamu Denetçisi Sn. Fatma BENLİ YALÇIN, Kamu Denetçisi Sn. Arif  DÜLGER,  Kamu Denetçisi  Sn. Saadettin KALKAN, Kamu Denetçisi Sn. Celile Özlem TUNÇAK, Özel Kalem Müdürü Sn. Veysel ŞİRİN, Kurumsal İletişim Başkanı Sn. Mehmet SARI, Basın Danışmanı Sn. Sait DUYGU ve  KDK Çocuk Bölümü Uzmanı  Sn. Gülhan ÖZKOÇ Baromuzu ziyaret etmişlerdir.

Sayın Kamu Başdenetçisi Şeref MALKOÇ'un açılış konuşmasının ardından  karşılıklı görüşler paylaşılmış ve KDK Çocuk Bölümü Uzmanı Sn. Gülhan ÖZKOÇ'un "KDK ve Çocuk Hakları " konulu sunumu ile program sona ermiştir. Kıymetli ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.