MOBİL MÜBAŞİR – DURUŞMA TAKİP SİSTEMİ, BAROMUZ TARAFINDAN HİZMETE ALINMIŞTIR.
Tarih: 2.09.2022 | Okunma Sayısı: 729

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ;
Sessiz Adliyeler Projemiz kapsamında, Mardin barosu mobil uygulaması ve uygulamaya entegre edilen Mobil Mübaşir – Duruşma Takip Sistemi, Baromuz tarafından hizmete alınmıştır.  
Adliyelerimizdeki tüm mübaşirlerimize şifreleri dağıtılmış, Duruşma takip sisteminin tüm alyapısı oluşturulmuş ve kullanılmaya hazır hale getirilmiştir. 
AvuKatlarımız 01.09.2022 tarihinden sonraki tüm duruşmalara mobil uygulama üzerinden çağırılacaktır. Hak kaybına sebebiyet vermemesi adına mobil uygulamamızı indirdikten sonra size ayrılan alana kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekmektedir.  
Bu sistemin, hem adliyelerdeki mübaşirler tarafından, hem de meslektaşlarımız tarafından etkin kullanılması duruşmaların kaçırılmadan takibi için son derece önem arz etmektedir. 
Meslektaşlarımızın, Mardin Barosu mobil uygulaması üzerinden kendi cep telefonlarında bu sistemi etkin hale getirmesi, uygulama bildirimlerine izin verilmesi, mübaşirlerin de, meslektaşlarımız tarafından bu sistemi kullanmaya teşvik edilmesi duruşmaların kolaylıkla takip edilmesine ve avukatların zaman tasarrufu sağlamasına  imkan sağlayacaktır. 

ANDROİD UGULAMA LİNKİ: Mobil Mübaşir – Duruşma Takip Sistemi

İOS UYGULAMA LİNKİ: Mobil Mübaşir – Duruşma Takip Sistemi

MESLEKTAŞLARIMIZA SAYGIYLA DUYURULUR.

 

19.09.2024
AV. İSMAİL ELİK
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.