ŞİDDET MAĞDURU DESTEK MERKEZLERİNİN AÇILIŞ TÖRENİ
Tarih: 24.02.2022 | Okunma Sayısı: 339
Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) ana faydalanıcısı olduğu, Adalet Bakanlığı Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın ortak olarak katıldığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından yürütülen ve İsveç Büyükelçiliği, İsveç Uluslararası Kalkınma ve İşbirliği Ajansı’nca (SIDA) desteklenip hayata geçirilen “Türkiye’de Adalete Erişim için Adli Yardım Uygulamalarının Geliştirilmesine Destek Projesi Aşama II” (ILAP) kapsamında paydaş olan Mardin, Samsun, Rize, Denizli, Antalya, Balıkesir, Nevşehir Baroları nezdinde kurulan Şiddet Mağduru Destek Merkezlerinin Açılış Töreni ve 24 Şubat 2022 tarihinde Ankara’da ve eş zamanlı olarak Mardin Barosu Hizmet Binasında gerçekleştirildi. Meslektaşlarımıza ve şehrimize hayırlı olmasını dileriz.

19.09.2024
AV. İSMAİL ELİK
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.