TBB-MARDİN BAROSU İSBİRLİGİ İLE "TICARET HUKUKU UYGULAMALARI" MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ MARDİN BAROSU HİZMET BİNASI KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ.
Tarih: 5.03.2022 | Okunma Sayısı: 438
TBB-Mardin Barosu isbirligi ile 05.03.2022 tarihinde TBB Egitim Merkezi Yurutme Kurulu Uyesi Sn. Av. Serpil Ozok un moderatorlugunde Istanbul Universitesi Hukuk Fakultesinden Sn Prof. Dr. Ali Pasli, Sn. Ars. Gor. Bugra Kesici,Sn. Ars. Gor. Numan Sabit Sonmez in sunumlariyla "TICARET HUKUKU UYGULAMALARI" Meslek İçi Eğitim Semineri Mardin Barosu Hizmet Binası Konferans Salonunda gerçekleştirilmistir. Değerli katkılarından dolayı Sn. Prof. Dr. Ali Pasli, Sn. Ars. Gor. Bugra Kesici, Sn. Ars. Gor. Numan Sabit Sonmez, Sn. Av. Serpil Özok'a teşekkürlerimiz sunuyoruz.